Belgische springers op Golden Gymgala

Elien Van Deynse   ‐  Dinsdag 6 nov 2018

Gymgala, 20 years of gold!

Op 15 en 16 December gaat in de Lotto Arena de 20ste editie van het Gymgala door. Een gouden editie vraagt dan ook om de allerbeste gymnasten!

Ze vertoeven momenteel in het verre Sint-Petersburg voor het wereldkampioenschap Tumbling & Trampoline maar in december zullen ze schitteren op het Gymgala, 20 years of gold in Antwerpen! Tachina Peeters (Gymplus), Simon Debacker (Lenig en Vlug Beveren Leie) en Joris Geens (Sterk en Lenig Drongen) zijn dé top van België in hun discipline.

Tachina Peeters is al jaren de tumblingster in België. De 21-jarige gymnast verhuisde afgelopen september naar Groot-Brittannië om haar carrière verder uit te breiden. Met bakken ervaring staat ze op 15 en 16 december paraat in Antwerpen om het beste van zichzelf te geven!

Voor het eerst sinds lange tijd zullen we op het Gymgala nog eens een Trampoline Synchroon act hebben! Springers van dienst zijn Belgisch kampioenen Joris Geens en Simon Debacker. Deze jongens schopten het dit jaar tot op het WK en zijn laaiend enthousiast om voor eigen publiek hun oefening te brengen!

Ik heb geen tickets voor het Gymgala, wat nu?


Inschrijven nieuwsbrief