Eerste internationale topper Gymgala gekend

Elien Van Deynse   ‐  Dinsdag 11 sep 2018

Europees kampioen Trampoline komt naar België

Op 15 en 16 december toveren we de Lotto Arena te Antwerpen om tot een ware feesttempel voor alle gymnastiekfans. Tijdens het Gymgala, 20 years of gold brengen de beste internationale en nationale sterren een show vol spektakel! Zet je schrap voor deze 20ste editie van het GYMGALA!

De eerste internationale gymnast die we wisten te strikken is onmiddellijk een van formaat! In de Olympische discipline Trampoline brengen we het hoogste niveau naar België.

De Portugees Diogo Ganchinho (POR) won in april de Europese titel Trampoline. De 31-jarige trampolinespringer draait al meer dan 10 jaar mee op het hoogste niveau, maar viel nog nooit echt in de grote prijzen. Deze Europese gouden medaille is dan ook welverdiend.

Diogo begon op zijn 6de met trampolinespringen. Sindsdien is het, naast surfen, zijn grote passie. Hij nam al deel aan verschillende Olympische Spelen, World Cups, World Games, wereld- en Europese kampioenschappen. Op het wereldkampioenschap in Sofia (BUL) in 2017 eindigde hij nog op de 5de plaats in het Synchroon springen.

> Uitkijken dus naar december met Diogo Ganchinho op de trampoline!

Mis de 20ste editie van het Gymgala niet, bestel hier je tickets!

Inschrijven nieuwsbrief