Russische tumblers tekenen present

Elien Van Deynse   ‐  Vrijdag 12 okt 2018

Gymgala, 20 years of gold

Op 15 en 16 december gaat in de Lotto Arena te Antwerpen de 20ste editie van het Gymgala door. Een wervelende show voor de hele familie. Twee Russische tumblinggymnasten bevestigen hun komst!

Tumblingfans opgelet! Twee weken geleden kondigden we de eerste tumblinggymnasten van het Gymgala aan, Elliott Browne en Kristof Willerton (GBR). Vandaag breiden we de cast uit met twee wereldtoppers uit Rusland, Vadim Afanasyev en Maxim Shlyakin. Beide jongens komen nog in actie op het WK in Sint-Petersburg begin november!

Maxim Shlyakin is 22 jaar en springt voor de nationale ploeg van Rusland. Op de Olympische Spelen voor niet-Olympische disciplines, de World Games (2017) mocht hij de bronzen medaille in ontvangst nemen. Ook op het WK in Sofia (BUL) dat jaar sprong hij de pannen van het dak. Dit jaar kwam Maxim in actie op de Aziatische Kampioenschappen In Baku (AZE).


Teammate Vadim Afanasyev is de tweede Rus die we mogen verwelkomen in december. Hij was ook vorig jaar te gast op het Gymgala en is grote fan van België. Op de World Cup in Loulé afgelopen week won hij de gouden medaille! De amper 18-jarige gymnast is overduidelijk in topvorm!> Nog geen tickets gekocht? Bestel ze dan hier!

Inschrijven nieuwsbrief