Internationale gymnasten

We verzamelen de allerbeste gymnasten uit de verschillende disciplines tér wereld en schotelen jullie een spektakel van jewelste voor. Denk, medaillisten, Europese kampioenen, wereldkampioenen, Olympiërs ... allemaal verzameld in 1 wervelende show! Benieuwd welke gymnasten we voor deze editie in petto hebben?


DIOGO GANCHINHO - TRAMPOLINE

De Portugees Diogo Ganchinho (POR) won in april de Europese titel Trampoline. De 31-jarige trampolinespringer draait al meer dan 10 jaar mee op het hoogste niveau, maar viel nog nooit echt in de grote prijzen. Deze Europese gouden medaille is dan ook welverdiend. Uitkijken dus naar december met deze topper op de trampoline!


ELLIOT BROWNE & KRISTOF WILLERTON - TUMBLING

De Britten Elliot Browne & Kristof Willerton waren vorig jaar ook van de partij op het Gymgala en staan dan ook te popelen om opnieuw het beste van zichzelf te geven tijdens de twee shows. De nummer 1 en 2 uit Groot-Brittannië wonnen de afgelopen jaren meerdere titels en medailles en zullen er ongetwijfeld een fantastische show van maken!


AZERBEIDZJAN - RITMIEK

Ayshan Bayramova, Aliya Pashayeva, Siyana Vasileva, Diana Doman en Zeynab Hummatova uit Azerbeidzjan zijn de absolute trots in hun land. De gymnasten zijn tussen de 20-23 jaar en vormen sinds 2017 een team. Op het afgelopen wereldkampioenschap in Sofia (BUL) behaalde de meisjes in de categorie 3 ballen - 2 touwen de 7de plaats en met hun oefening 5 hoepels behaalden ze de 5de plaats!


Vadim Afanasyev & Maxim Shlyakin - TUMBLING

De Russen Vadim Afanasyev & Maxim Shlyakin behoren tot de echte wereldtop. De afgelopen jaren sprongen ze verschillende titels en medailles bijeen. Reeksen boordevol schroeven, dubbele en triple salto's zijn voor hen geen enkel probleem. Deze jongens maken er ongetwijfeld een show vanjewelste van!


Artur Dalaloyan en Angelina Melnikova - TOESTELTURNEN

Wereldkampioen Arthur Dalaloyan won op het afgelopen wereldkampioenschap in Doha maar liefst 5 medailles! Samen met landgenote en Europees kampioene Angelina Melnikova komt hij naar he Gymgala. Angelina werd op het afgelopen wereldkampioenschap 5de allround. Beide gymnasten veroverden ook de eerste Olympische tickets met hun team!


Inschrijven nieuwsbriefFoto's 2017#gymgala2018

Twitter wordt geladen